Team merkevare selger annonseløsninger fra hele lokalavisens produktspekter, både digitalt og på trykk.

Merkevare

Her avdekkes kortsiktige og langsiktige kommunikasjonsbehov hos våre kunder. Vi tilbyr både ferdige produktmikser og skreddersøm for å hjelpe den enkelte kunden til å nå sitt mål på en treffsikker og forutsigbar måte, blant annet gjennom målgruppestyrt annonsering.

Dress shirt, Jeans, Shoulder, Smile, Blue, Sleeve, Collar

Våre kampanjerapporter sørger for konkrete tall og tilbakemeldinger rundt hvordan de ulike kampanjene til kundene våre har levert.

Hos oss er det full fart fra morgen til ettermiddag, mye latter og høyt under taket. Vi heier på hverandres suksess, og tilbyr råd og veiledning til hverandre i hverdagen, forteller Salgssjef Thomas Beiermann

Mediekonsulentene på dette teamet jobber ofte i langsiktige løp med kundene, planlegger og følger opp kundene med materiell og endringer etter behov. Målet er alltid å finne den beste løsningen som sørger for at kundene når våre tusenvis av lesere i alle aldre.

våre produkter

Computer monitor accessory, Output device, Peripheral, Gadget, Font, RectangleGjennom fengende og informative artikler på nett og papir, får bedriften effektiv markedsføring som gjør dem attraktive for målgruppen.

Les mer >>

sPESIALVi skreddersyr printannonser for alle typer bransjer.
Les mer >>

prINTVi tilbyr effektiv digital markedsføring og sørger for at firmaene blir sett av kunder de ønsker seg i relevante områder.

dIGITALT

Rectangle
Computer monitor accessory, Output device, Peripheral, Gadget, Font, Rectangle
Product, Bird, Organism, Gesture, Font

Digital

Vi tilbyr og skreddersyr effektiv digital markedsføring for alle typer bransjer, og sørger for at firmaene blir sett av kunder de ønsker seg i relevante områder.

Computer monitor accessory, Output device, Peripheral, Gadget, Font, Rectangle
Product, Bird, Organism, Gesture, Font
Organism, Font
Flash photography, Product, Gesture, Font

print

Vi hjelper våre kunder til å nå sine mål på en treffsikker og forutsigbar måte. Vi tilbyr annonseløsninger fra hele lokalavisens produktspekter.

Spesial

Vi tilbyr og skreddersyr annonseprosjekter til enhver anledning. Våre kunde kommer med sine ønsker og vi sørger for at de når ut til tusenvis av lesere.

Material property, Building, Product, Font, Line