Merkevare selger annonseløsninger fra hele lokalavisens produktspekter, både digitalt og på trykk.

Merkevare

Vi tilbyr både ferdige produktmikser og skreddersydde løsninger. Vi hjelper kundene med å oppnå deres mål gjennom treffsikker annonsering, tilpasset deres behov.

Våre kampanjerapporter sørger for konkrete tall og tilbakemeldinger rundt hvordan de ulike kampanjene til kundene våre har levert. Mediekonsulentene på dette teamet jobber ofte i langsiktige løp, planlegger og følger opp kundene med materiell og endringer etter behov. Målet er alltid å finne den beste løsningen som sørger for at kundene når våre tusenvis av lesere i alle aldre.

Her avdekkes kortsiktige og langsiktige kommunikasjonsbehov hos våre kunder.

Våre produkter

Merkevare

Computer monitor accessory, Output device, Peripheral, Gadget, Font, RectangleGjennom fengende og informative artikler på nett og papir, får bedriften effektiv markedsføring som gjør dem attraktive for målgruppen.

Les mer >>

sPESIALVi skreddersyr printannonser for alle typer bransjer.
Les mer >>

prINTVi tilbyr effektiv digital markedsføring og sørger for at firmaene blir sett av kunder de ønsker seg i relevante områder.

dIGITALT

Rectangle
Computer monitor accessory, Output device, Peripheral, Gadget, Font, Rectangle
Product, Bird, Organism, Gesture, Font
Personal computer, Output device, Laptop, Gadget, Font

Digital

Vi tilbyr og skreddersyr effektiv digital markedsføring for alle typer bransjer og sørger for at firmaene blir sett av potensielle kunder i relevante områder.

Portable communications device, Mobile phone, Telephony, Iphone, Gesture, Grey, Gadget, Font
Product, Bird, Organism, Gesture, Font
Publication

Print

Vi hjelper våre kunder med å nå sine mål på en treffsikker og forutsigbar måte. Vi tilbyr annonseløsninger fra hele lokalavisens produktspekter.

Gadget

Spesial

Vi tilbyr og skreddersyr annonser til enhver anledning. Våre kunde kommer med sine ønsker og vi sørger for at de når ut til tusenvis av lesere.

Gadget

Hos oss er det full fart fra morgen til ettermiddag, mye latter og høyt under taket. Vi heier på hverandres suksess, og tilbyr råd og veiledning til hverandre i hverdagen.

Thomas Beiermann, salgsdirektør